خرما
يكشنبه, ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۴:۱۷ ق.ظ
در مرحله بعد چاقالیها ممکن است زرد یا قرمز شود که به آن (خرما خارک) میگویند، آفتاب داغ مناطق گرمسیری پس از مدتی خارک را تیره رنگ و آبدار میکند که به آن رطب میگویند.
بعضی از انواع نخلها میوهشان وقتی رطب هستند چیده و استفاده میشود؛ مثل رطب مضافتی و کبکاب (زرد طلایی) و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب، 20 روز در گرمای خرماپزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن خرما میگویند، مثل خرمای نیمه خشک زاهدی و پیارم. البته بعضی از انواع خرماهای نیمه خشک را کاملا خشک کرده و به بازار میفرستند.
- ۹۵/۰۲/۱۲