طرز تهیه و مراحل تهیه شیرینی ونیزی با کمترین مواد اولیه و بسیار آسان
طرز تهیه و مراحل تهیه شیرینی ونیزی با کمترین مواد اولیه و بسیار آسان
طرز تهیه شیرینی ونیزی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی ونیزی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و مراحل تهیه شیرینی ونیزی با کمترین مواد اولیه و بسیار آسان
مواد لازم برای تهیه شیرینی ونیزی :
کره :♦: 225 گرم
آرد :♦: 225 گرم
پودر قند :♦: 50 گرم
وانیل :♦: نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت :♦: 50 گرم
شکلات چیپسی :♦: به میزان لازم
طرز تهیه و مراحل تهیه شیرینی ونیزی با کمترین مواد اولیه و بسیار آسان
می توانید در مواد اولیه به دلخواه از پودر نسکافه یا پودر کاکائو استفاده کنید.
هر پیمانه آرد ۱۲۵ گرم است که ۲۲۵ گرم در دستور کمی کمتر از ۲ پیمانه می شود.
طرز تهیه شیرینی ونیزی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی ونیزی ابتدا باید
کره نرمشده را خوب میزنیم.
پودرقند و وانیل را به کره اضافه کرده، آنقدر به هم زدن ادامه میدهیم تا به صورت کرم در آید.
سپس آرد و نشاسته ذرت را افزوده تا خمیر لطیفی درست شود.
خمیر را درون کیسه کرده و با ماسوره ستارهای در سینی با فاصله میریزیم و روی هر کدام یک عدد شکلات چیپسی میگذاریم.
سپس سینی را با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
طرز تهیه و مراحل تهیه شیرینی ونیزی با کمترین مواد اولیه و بسیار آسان
175 درجه سانتی گراد تقریبا معادل 350 درجه فارنهایت می باشد.
طرز تهیه و مراحل تهیه شیرینی ونیزی با کمترین مواد اولیه و بسیار آسان
- ۹۷/۰۷/۰۶